Hirdetés

A fejlesztők sokat változtatnak a Nioh 2-n a közösség visszajelzései miatt

|

Az első Nioh meglehetősen kedvező fogadtatásban részesült, így nem csoda, hogy a Team Ninja csapata mindent megtesz a második rész sikeréért.

Hirdetés

A Nioh hatalmas sikernek örvendett, nem kis részben azért, mert tartottak egy hosszú, demóperiódust, és reagáltak az akkor érkezett véleményekre és visszajelzésekre. A megjelent játék aztán annyira jó lett, hogy visszaadta a Team Ninja büszkeségét, akik aztán neki is láttak a folytatás fejlesztésének.

Hirdetés

Úgy néz ki, hogy a Nioh 2 fejlesztésénél hasonló lesz a folyamat, mint az első résznél volt: egy hosszú próbaidőszak után most begyűjtöttek egy rakat visszajelzést, a játék kreatív vezetője, Tom Lee pedig elmondta, hogy milyen változásokra számíthatunk ezek hatására. A főbb pontok:

- Bővítik az oktatórészt
- Fejlesztik az AI viselkedését
- Több szabadságot kapunk a karakterünk fejlesztésében
- Az UI-t átdolgozzák
- Fejlesztenek a hangdizájnon
- Fejlesztenek a karakterszerkesztőn (kimondottan az arcszerkezet állítgatásán)

Ezeken felül persze még egy rakat kisebb-nagyobb dolgot fognak megpiszkálni. Lee egyébként hozzátette, hogy a mechanikai kritikáktól eltekintve a tesztelők nagy részének pozitív véleménye volt a bétáról. A játékosok 83 százalékának tetszett a Nioh 2, 11 százaléka átlagosnak érezte, 6 százalékának pedig egyáltalán nem tetszett. Kíváncsiak leszünk a végeredményre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)