Hirdetés

Nioh - demót kap a Team Ninja szamurájos játéka (videó)

|

A szamurájos Dark Soulsként is emlegetett Nioh hamarosan bárki számára kipróbálható lesz, az új videó pedig megmutatja, mire számíthatunk.

Hirdetés

Most pár hétre a szobájába zárkózik jónéhány Dark Souls fan, ugyanis jövő héten érkezik a Dark Souls III, ami szerencsére jó lett. Nagyon.

Viszont ha tartanának egy kis pihenőt, a PlayStation 4-es Nioh alfa demójával április 26-ától május 5-éig megtehetik. A játék tagadhatatlanul hasonlít a Dark Soulsra, ez a bejelentéshez csatolt videóban is jól látszik, viszont nem egy lovaggal, hanem egy szamurájjal kaszabolhatunk mindenféle e- és túlvilági lényeket, Japánban. A demó célja, hogy a fejlesztők visszajelzést kapjanak a játékosoktól, megtudják, min érdemes még alakítaniuk, és mi az, ami már most jól működik. Aki teljesít egy szintet, letölthető tartalmat (név szerint a Mark of the Conquerort) kap, melyet majd a teljes játéknál használhat fel.

A megjelenést 2016-ra tervezik, csak PS4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)