Hirdetés

Nioh - jön a Complete Edition, de nem felhőtlen az öröm

|

A Koei Tecmo a Tokyo Game Show 2017 alkalmával jelentette be a Nioh eddigi legteljesebb kiadását, a Complete Editiont, amely még idén megérkezhet, csak éppen nem mindenhova.

Hirdetés

Pár napon belül befut a Team Ninja sikeres akció-szerepjátékának utolsó bővítménye, a Bloodshed's End DLC, amely új fő- és mellékküldetéseket, valamint egy vadonatúj játékmódot is hoz magával, de akinek még az alapjáték sincs meg, annak érdemes megvárnia a Koei Tecmo által a Tokyo Game Show 2017 alatt bejelentett teljes kiadást. 

Hirdetés

Bár Japánon kívül a Sony a Nioh kiadója, a szigetországban bizony a Koei Tecmo tölti be ezt a szerepet és a tokiói eseményen megerősítette, hogy jön a Complete Edition, amely a játékot és annak három DLC-jét (Dragon of the North, Defiant Honor, Bloodshed's End) foglalja magába. Üröm az örömben, hogy a Complete Edition egyelőre csak japán megjelenési dátumot kapott, az ottani játékosok november 7-től tudják beszerezi majd digitálisan, december 7-től pedig lemezes változatban is. Európai premierről még nincs hír.

Addig is, míg vártok a részletekre, nézzétek meg a Bloodshed's End legújabb trailerét: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)