Hirdetés

Nioh: Complete Edition - trailer vezette fel a PC-s megjelenést

|

A PlayStation 4-gyel rendelkezők után már a PC-sek is belevethetik magukat a Team Ninja aktuális játéka, a Nioh játékmenetébe egy minden eddiginél teljesebb kiadással.

Hirdetés

A szamurájos témával foglalkozik majd a PlayStation 4 egyik következő nagy címe, a Ghost of Tsushima is, de előtte még bőven lesz idő bepótolni a Koei Tecmo és a Team Ninja közös, a játéksajtó által is elismert akciójátékát, a Nioh-t a Complete Editionnel, amelyet  már a PC-sek is bezsebelhetnek. 

Hirdetés

Aki már szerette, lecsekkolhatta a megjelenés előtt a játék gépigényét és már arról is értesülhetett, hogy a PC-s változat bizony nem támogatja az egeret, de a Nioh: Complete Edition launch trailere egészen az utolsó pillanatig váratott magára. Ebben a fejlesztők még utoljára megpróbálkoznak vele, hogy meghozzák a kedvet a cseppet sem könnyű, de kellő kitartással annál élvezetesebb játékukhoz, amely méltó kihívója a Dark Soulsnak. 

A minden extrával megpakolt Nioh: Complete Edition már elérhető, ráadásul kétfajta módban is játszhatjuk: az Action mód stabil 60 fps-t, a Movie mód pedig 4k-s felbontást ígér. Kinek van/lesz ott a gyűjteményében?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)