Hirdetés

Nioh: Defiant Honor - hamarosan itt az új DLC

|

A Dragon of the North után néhány hónappal ismét új DLC-t adnak ki a Nioh készítői, a Defiant Honor című csomag pedig egészen tartalmasnak tűnik.

Hirdetés

A Nioh sikere számokban is kiválóan mérhető, így a Koei Tecmo és a Team Ninja nem kockáztat sokat a játék további bővítésével. A Dragon of the North után bejelentették a szamurájos játék második DLC-jét is, ami a Defiant Honor címet kapta.

Hirdetés

Ebben a Tokugawa klán egyik legnagyobb ellenségeinek számító Toyotomi család egyik szolgálója lesz az ellenfelünk. Yukimura Sanada csapatait nem valószínű, hogy egykönnyen legyűrhetjük majd, hiszen a Nioh új játszható területe Oszaka szinte bevehetetlen erődjének egy új kiterjesztése lesz. Az új pályák mellé új alküldetéseket és nehézségi szintet kapunk, ráadásul új trófeákat is begyűjthetünk majd Williamet terelgetve.

Megszerezhetünk egy új fegyvert, a tonfát, de bekerülnek új páncélszettek, varázstárgyak, guardian spiritek és yokai ellenségek is, úgyhogy az alapjáték rajongói dörzsölhetik a tenyerünket. A Defiant Honor megjelenésére július 25-éig kell még várnunk, és akinek nincs meg a season pass, annak a tíz dolláros amerikai ár magyar megfelelőjét (várhatóan 3090 forintot) kell majd kifizetnie.

Ti végigviszitek a DLC-ket, vagy az alapjáték elég volt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)