Hirdetés

Nioh - még több részlet és képek a következő DLC-ről

|

A Famitsu legutóbbi száma meglehetősen beszédes volt a következő Nioh DLC tekintetében.

Hirdetés

A Famitsu oldalain több karaktert is láthatunk, például Sanada Yukimurát, a legendás daimiyot. Ő már korábban bemutatkozott a DLC főgonoszaként, aki főleg azért fenyegető mert irányításai alatt tart két szellemet, Enkut és Janomechot.

A Nioh - Defiant Honor második főbb karaktere ugyan nem egy történelmi személyiség, de Sasuke Sarutobi ettől még nem lesz kevésbé veszélyes. Ő Sanada Yukimura egyik szolgája, és ugyan nem irányít semmilyen szellemet, de képes használni a DLC-ben új fegyverként megjelenő tonfát, és ninjitsukat.

A sztori szerint William Date Masamune seregének oldalán indul Osakába, ahol összeütközik Toyotomi Hideyoshival, Tokugawa Ieyasu ellenfelével. Hideyoshi összeszedte az egész klánt, nindzsákkal és roninokkal együtt. A két háborús fél találkozásából előreláthatólag egy hatalmas csata bontakozik ki.

A fent említett két új szereplőt, és új helyszíneket is láthattok a lenti galériában.

A fenti képek között ott van a tonfa is, ami új fegyvertípus lesz a DLC-ben, az Onmyodo és Ninjitsu képességek mellett. A letölthető bővítmény várhatóan július 25-én jelenik meg PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)