Hirdetés

Nioh - ezekre az ingyenes és fizetős újdonságokra számíthatunk

|

Ingyenes és nem ingyenes DLC-k egyaránt lesznek majd a Nioh-hoz. A Team Ninja taglalta, mit mikorra várhatunk, és mivel bővítik a játékot az egyes csomagok.

Hirdetés

A vártnál nagyobb sikert aratott a Nioh, hazánkban is jól fogyott megjelenésének hetében. Japánban kiürültek a készletek, és továbbra is nehéz hozzájutni a játékhoz.

Valószínűleg sokan örülnek annak is, hogy az év során sok-sok extra tartalom jön még. Kezdetnek március végén befut 10, magas nehézségű küldetés, majd egy hónappal később a PvP is bekerül, így a játékosok végre egymásnak eshetnek. Mindkét csomag ingyenes lesz, és ha ezek megvannak, jön az első fizetős DLC, a The Dragon of Tohoku, mely új típusú fegyvereket, új karaktereket, guardian spiriteket, yokait és területeket kínál. Ezt még kettő követi később, az egyik a The Best Warrior in Japan, a másik a The Country of Tranquility nevet kapta, de részleteket még nem árultak el róluk. 

Hogy álltok a játékkal? Elkezdtétek már, végeztetek is vele?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)