Hirdetés

Nioh - nem zavarnak többé az értéktelen tárgyak

|

A Nioh készítői egy kiváló új beállítást építettek a játékba, aminek köszönhetően pillanatok alatt sokkal hatékonyabbá tehetjük a lootolás folyamatát.

Hirdetés

Hamarosan megérkezik a Nioh új DLC-je, a Defiant Honor, de aki eddig eljutott, az valószínűleg már elég menő felszerelést aggatott Williamre. Így biztosan sokan lesznek, akik már nem szívesen foglalkoznak a legbénább tárgyakkal, amit egy új beállításnak hála meg is úszhatnak.

Hirdetés

Nemrég bekerült az opció, hogy egy bizonyos ritkaság alatt meg se jelenjen egy tárgy felvételének a lehetősége. Így továbbra is ész nélkül csépelhetjük a kör gombot, hogy minden tárgyat a lehető leggyorsabban felvegyünk, viszont azoktól a cuccoktól már nem kell megszabadulnunk, amikről az első pillanattól kezdve tudtuk, hogy értéktelenek lesznek a számunkra. Így a Nioh temérdek zsákmányából tényleg csak azt visszük magunkkal, amire szükségünk lehet, de egy pillanatra sem kell megállnunk válogatni.

Ti szívesen látnátok ezt a lehetőséget más játékokban is, ahol rengeteget lootolunk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)