Hirdetés

Nioh: Complete Edition - a héten bekerül az egértámogatás

|

Jobb később, mint soha alapon a megjelenés után bekerül az egér és a billentyűzet megfelelő támogatása a Nioh Complete Editionbe.

Hirdetés

Ugyan sokan örültek, hogy PS4 után novemberben végre PC-re is megjelent a Team Ninja akció-RPG-je, de számos PC-s gamer szemében csak a címét tekintve volt teljes a Nioh: Complete Edition. A platformon gyakran alapértelmezésnek számító egeres irányítás a mai napig hiányzik a játékból, de ezt hamarosan orvosolják a készítők.

Hirdetés

A Team Ninja vasárnap tette közzé a hírt, miszerint november 30-án egy új frissítést ad ki a játékhoz. Ezzel bekerül az egér támogatása, így a kameramozgatást és néhány alapvető tevékenységet ehhez az eszközhöz rendelhetünk, továbbá a billentyűzeten is változtathatunk a gombok kiosztásán. Azok is jobban járnak, akik PC-n is a kontrollert választották a Nioh-hoz, mivel az analóg karok érzékenységét érintő hibák is javításra kerülnek. Más apró bugok mellett végül a Torii-kapukhoz kapcsolódó matchmaking hibáit is helyrehozta a japán csapat.

Köztetek van, aki a fenti hibák miatt hagyta ki eddig a Nioh-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)