Hirdetés

Egy játék, ahol a PlayStation 4 Pro tényleg sokat számít

|

Annak ellenére, hogy nem gyenge a PS4 Pro, viszonylag kevés játék használja ki igazán a dobozban rejlő extra erőt. Szerencsére azért akad egy-egy cím, aminek kifejezetten hasznos.

Hirdetés

A DigitalFoundry fáradhatatlan tesztelői ezúttal az egészen jól sikerült NiOh-ra szálltak rá. A játék ugyan nem a szépségével hódít, de legalább stabilan fut minden beállítás mellett, és szépen kihasználja a PS4 Pro lehetőségeit.

A NiOh egyike azon kevés címeknek, ami képes többféle beállítással működni. Választhatjuk az action módot, amikor úgy állítgatja majd a felbontást, hogy fixen 60 fpsben fusson a játék, de movie módban sem vall szégyent, amikor 30 fpssel ugyan, de a lehető legmagasabb felbontásban pörög az akció. Csak a Rise of the Tomb Raider és a The Last of Us mutatott fel ilyen szépen optimalizált megoldásokat, reméljük nem s NiOh lesz az utolsó ezen a téren.

A harmadik, kevert megoldásban a framerate ugrál 30-től 60-ig mindenfelé, de így is bőven élvezhető marad a Foundry mérései szerint. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)