Hirdetés

Nioh - végre bekerült a PvP

|

Sokat kellett rá várni, de a januárban bejelentett feature végre bekerült a játékba.

Hirdetés

A Team Ninja továbbra is gőzerővel fejleszti a szamurájos Dark Soulsra hajazó játékát, aminek még mindig elég sok rajongója akad.

A srácok még a megjelenéskor ígérték meg, hogy bekerül majd egy teljes értékű PvP mód a játékba, ami az 1.6-os frissítéssel meg is érkezett. A nemrég megjelent Defiant Honour DLC elég sok embert visszahúzott játszani, így épp időben jött a csomag, ami természetesen számos kisebb hibát is kijavít.

A PvE buildjeinket természetesen nem tudjuk majd használni ebben a módban, így mielőtt fejest ugrotok a mások elleni harcba, érdemes alaposan átnézni a statokat és képességeket, nehogy váratlan meglepetés érjen. A fair play jegyében, a passzívokat, prestige title-öket és Mystic Arts részt is kikapcsolták, a Guardian Spiritek azonban továbbra is használhatóak, de a szintjüket normalizálták.

A teljes patch notes ide kattintva olvasható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)