Hirdetés

Nioh tesztek - új instant klasszikus született?

|

Még csak február eleje van, de úgy tűnik, hogy a Resident Evil VII után újabb minőségi címmel lettünk gazdagabbak, ugyanis a PlayStation 4-exkluzív Nioh-t imádja a játéksajtó.

Hirdetés

A Team Ninja sokáig fejlesztett akció-szerepjátéka, a Nioh az Egyesült Államokban ma debütált (Európába holnap jön) PlayStation 4-en és ahogyan az ilyenkor lenni szokott, a legnagyobb gameroldalak máris rávetették magukat és megosztották tapasztalataikat. 

Természetesen már a mi tesztünk is készül, de amíg Chavalier átverekedi magát a bossokon és bepötyögi az ítéletet, addig is böngésszétek át a jelenleg elérhető külföldi értékeléseket, hogy hányan hasonlították a Dark Souls szériához és jöttek rá végül, hogy ez többet kínál. A Ninja Team folyamatosan a visszajelzések alapján javította, alakította a játékot, a végeredmény esetében pedig magáért beszél, hogy kiváló visszhangja van a játékosok körében. Nézzük hát, hogy a szakma miképpen látja a Nioh-t

IGN.com - 9.6/10
Destructoid - 9/10
USgamer - 4/5
Game Informer - 9/10
Attack of the Fanboy - 4.5/5
Eurogamer - Ajánlott
Stevivor - 8/10
GameRant - 10/10
LaPS4 - 92/100
PlayStation Universe - 9.5/10
Ars Technica - Approved
RPG Site - 9/10
Post Arcade - 9/10
GamesRadar+ - 4/5
The Jimquisition - 10/10
CGMagazine - 9/10
We Got This Covered - 4.5/5
DualShockers - 9/10

42 kritikával a háta mögött a Nioh 87 ponton áll a MetaCriticen, amiből arra következtetünk, hogy a Team Ninja 2017 egyik legjobbját szállította le nekünk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)