Hirdetés

Nioh tesztek - több, mint egy szamurájos Dark Souls?

|

A Nioh-t korábban sokan bélyegezték Dark Souls klónnak, de ennél azért többet kínál.

Hirdetés

Erősen nyitott és ebben a szellemben folytatódik 2017. Az eddigi AAA megjelenések (bár nem volt sok) mind örömet okoztak, a Nioh is beáll ezek sorába.

A mi tesztünk is készül, Chavalier dolgozik rajta gőzerővel, csak - mazurral egyetemben - elakadt a második bossnál, és friss levegőre volt szüksége. Addig is megérkeztek az első külföldi értékelések, melyek átlaga alapján a Metacritic-en jelenleg 85 ponton áll a játék. Többen úgy gondolják, az év legjobb akció-szerepjátéka is lehet. Bár van hasonlóság a Dark Souls és eközött, többet kínál, jobb a történetvezetése, és van benne néhány funkció, ami egyedivé teszi.

A legnagyobb oldalak még nem adtak pontszámot, az eleve nem pontozó Eurogamernél pedig az Ajánlott plecsnit kapta meg. Hamarosan jön a saját tesztünk, ha kicsalogattuk a zokogó Chavát az asztal alól.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)