Hirdetés

No Man's Sky - videó foglalja össze, mivel bővült a megjelenés óta

|

A Hello Games a negatív visszajelzések ellenére nem hagyta el a No Man's Skyt, számos funkcióval bővítette az elmúlt években. Most jön a legnagyobb frissítés, úgyhogy összefoglalták, mire számíthat, aki esetleg most térne vissza.

Hirdetés

Július 24-én érkezik a No Man's Sky NEXT kiegészítője, minek köszönhetően végre együtt játszhatunk más játékosokkal. Teljesen ingyenes lesz, ami, tekintve, hogy ez egy megjelenés előtt beígért funkció volt, nem is lehetne másképp.

Hirdetés

Ugyanazon a napon jelenik meg az Xbox One-os változat is. Az Inside Xbox keretében szó esett arról, milyen változások, újítások voltak a 2016. augusztusi megjelenés óta, mire számíthat az, aki most térne vissza, vagy most vágna bele a kalandba. Az alábbi, 2 és fél perces videó ezeket mutatja be; bázisépítést, portálokat, földi járműveket, játékmódokat.

Visszanéztek, vagy esetleg most először terveztek kalandozni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)