Hirdetés

No Man's Sky - a sztorin javít és portálokat hoz az Atlas Rises frissítés

|

A Hello Games bejelentette a héten érkező, ingyenes frissítés részleteit.

Hirdetés

Ma ünnepli első születésnapját a No Man's Sky, a tavalyi év legnagyobb csalódása, ami azért annyira nem lett rossz, mint sokan állítják, csak a marketing ment teljesen félre. Még mindig elegen játszanak vele ahhoz, hogy a Hello Gamesnek megérje ingyen tolni a tartalmakat.

Hirdetés

Az 1.3-as patch az Atlas Rises nevet viseli, és elsősorban a sztorit teszi érdekesebbé, valamint portálok használatát teszi lehetővé, melyekkel gyorsan közlekedhetünk helyszínek között. További részleteket az elkövetkezendő napokban árulnak majd el, várhatóan holnap, mivel az ígéret szerint a frissítés már a héten megjelenik. Persze a Hello Games köztudottan bajban van az ígéretekkel, de ezt most higgyük el.

Ti játszotok még vele? Hogy érzitek, mennyit javult a megjelenés óta?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)