Hirdetés

No Man's Sky: Beyond - főzés és automatizálás is szerepel az újdonságok között

|

Nem csak megülhetjük, meg is fejhetjük majd az idegen lényeket. Persze előbb barátkoznunk kell velük.

Hirdetés

A jövő héten megérkezik a No Man's Sky újabb, hatalmas, ingyenes frissítése, a Beyond, mely rengeteg újdonsággal dobja fel a játékot. A VR-módnak a PC-sek és PS4-esek örülhetnek, de az Xbox One-osok sem maradnak új tennivalók nélkül.

Hirdetés

A csapat a többjátékos lehetőségek bővítésére is fordított időt. A napokban megnézhettük a Nexust, az új közösségi teret, ahol, mint most megtudtuk, legfeljebb 32 másik játékossal találkozhatunk és barátkozhatunk. Mint a launch trailerben láthattuk, bizonyos lényeket megszelidíthetünk és meglovagolhatunk majd, sőt, meg is fejhetjük őket, hogy aztán finom űrlénytejből csináljunk kaját az újonnan bekerülő receptek alapján.

Ami a bázisépítéshez kapcsolódó újdonságokat illeti, elektromos rendszereket és mindenféle komplex gépeket építhetünk, utóbbiakat azért, hogy a nyersanyaggyűjtést és a gyártást automatizálhassuk.

További részletekkel még jelentkezni fognak a fejlesztők, de a megjelenésre sem kell sokat várni. Augusztus 14-éig próbáljátok megtalálni a legszimpatikusabb állatokat, akiket szívesen befogadnátok és... megfejnétek. Emésztgessük ezt, mint Luke a kék tejet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)