Hirdetés

No Man's Sky: Beyond - az új videóban láthatjuk a Nexust, az új közösségi teret

|

A VR-támogatás jó dolog, de űrlényháton lovagolni még jobb lesz.

Hirdetés

Három frissítés egybegyúrásával született meg a Beyond, mely a No Man's Sky eddigi legnagyobb, legtartalmasabb bővítménye lesz. A Hello Games persze ezt is ingyen adja. 

Hirdetés

A VR-mód mellett a másik nagy újdonság a Nexus, ahol más játékosokkal találkozhatunk, bandázhatunk, játszhatunk, mutogathatjuk egymásnak, milyen király hajót meg felszerelést szereztünk. Az alábbi videóban az is látszik, hogy bizonyos állatokat megülhetünk.

A Beyond augusztus 14-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, és a srácok azt ígérték, a következő napokban szórnak még pár infót nekünk. Szerencsére a Hello még sokáig tervezi bővíteni a játékot, úgyhogy elképzelhető, hogy legkésőbb jövő augusztusban még egy ilyen tartalmas (ha nem nagyobb) csomag érkezik, addig meg pár kisebb. Várjuk szeretettel mindet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)