Hirdetés

Tojásból kelthetünk ki élő űrhajót a No Man's Sky-ban

|

Új, ingyenes, kissé fura frissítést kapott a Hello Games játéka.

Hirdetés

Még mindig a játékipar egyik legnagyobb rejtélye, hogy hogyan éri meg ennyi idő után is ingyenesen frissíteni a No Man's Sky-t, de elég, ha ezt a Hello Games tudja, mi meg örülhetünk annak, hogy továbbra is ömlik a tartalom. A nagy Beyond kiegészítőt két kisebb, a Synthesis és a Bytebeat követte tavaly, és most itt van 2020 első bővítménye, a Living Ship.

Hirdetés

Ennek középpontjában gyönyörű, organikus űrhajók állnak, melyeket egy új küldetésszál teljesítésével szerezhetünk meg. Először nevelgetjük őket, majd ha elérik a megfelelő kort, járműként funkcionálnak. Nem lehet ezeket a hagyományos hajókhoz hasonlóan fejleszteni, viszont belső szerveik különböző képességeket adnak nekik.

Bővítették továbbá az űrbéli események számát, újabb életformákat és rejtélyes objektumokat találhatunk a bolygókon kívül.

A továbbiakban sűrűbben érkezhetnek a frissítések; lesznek dolgok, amiket előbb kiadnak, mint hogy egy nagy, súlyosabb kiegészítő megjelenne.

Azt is hozzátették egyébként, hogy januárban többen és tovább játszottak a játékkal minden platformon, mint bármikor korábban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)