Hirdetés

No Man's Sky - hetente jön majd tartalom a multiplayer frissítés után

|

A Hello Games nagyon szeretné kiengesztelni a csalódott játékosokat, úgyhogy a következő nagy update-et követően még jobban belehúznak.

Hirdetés

Hatalmas csalódást okozott a játékvilágnak a No Man's Sky, amikor a sok beígért feature-nek csak egy része volt megtalálható a beígért játékban és míg sokan valószínűleg soha nem fognak nekik megbocsájtani, a Hello Games ettől függetlenül igyekszik kárpótolni azokat a játékosokat, akik kitartottak mellettük.

Hirdetés

A fejlesztőcsapat nemrég bejelentett egy hatalmas frissítést, amelyben rengeteg új feature-rel fog bővülni a játék, melyek közül toronymagasan a multiplayert érintő újítások a legfontosabbak.

A Next nevű update július 24-én érkezik meg, Sean Murray bejelentette mellé, hogy ezt követően hetente érkeznek majd újabb tartalmak a játékhoz és biztosított minket, hogy szó sincs mikrotranzakciókról, teljesen ingyenes újdonságokról viszont annál inkább.

Emellett a napokban elindult a Galactic Atlas nevű weboldal is, ahol a játékosok a játékbeli eseményeket kísérhetik figyelemmel, valamint a számukra érdekes pontokat jelölhetik meg mások számára.

Bár a No Man's Sky a játékipar fekete báránya lett, megtestesítve minden túltolt hype-ot és megalapozatlan víziót, de komolyan fejlődik a cucc azóta is, most érdemes lesz egészen új szemmel nézni, hátha képes lesz - immár elvárások nélkül - valóban jó játékká válni. Mi biztosan kipróbáljuk, és beszámolunk majd nektek róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)