Hirdetés

No Man's Sky - itt az első közösségi esemény

|

Az 1.58-as frissítéssel érkezett egy új küldetés, amivel egy rakásnyi egzotikus cuccot szerezhetünk.

Hirdetés

A Hello Games a NEXT frissítés megjelenésekor megígérte, hogy többet kommunikál a játékosokkal, és gyakrabban frissíti a játékot. A csapat most már láthatóan tartja a szavát.

Hirdetés

Egy friss blogposztban jelentették be az 1.58-as frissítést, valamint azt, hogy új funkciókkal bővül a Galactic Atlas. Az első közösségi esemény során Polo és Nada arra kéri azokat a felfedezőket, akik már teljesítették az első Space Anomaly küldetést, hogy utazzanak a galaxis egy megadott pontjára, majd ott ássanak ki fura tárgyakat, és szállítsák le nekik. Ezért cserébe Quicksilver jár, amit egy robotnál lehet mindenféle dekorációkra, épületdarabokra, gesztusokra beváltani.

A bposztban rajongói képeket, valamint egy LEGO űrhajót is megnézhetünk. Kattintsatok a fenti linkre a változások, hibajavítások teljes listájáért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)