Hirdetés

No Man's Sky - elrontja a mentéseket az új frissítés

|

Aki tud játszani a NEXT update után, az nagyon élvezi a játékot, viszont sokan jelezték, hogy a betöltést követően az elejéről kénytelenek kezdeni.

Hirdetés

Megérkezett a héten a No Man's Sky NEXT, ami rengeteg finomítás mellett egész fontos új funkciókat is életbe léptetett. Az értékelések és visszajelzések alapján szinte mindenki boldog és hálás.

Hirdetés

Azok viszont nem örülnek, akik mentésüknél bár a valós játékidőt látják, ha folytatni szeretnék a játékot, nem tudják. Korábbi mentések visszatöltésével sem járnak sikerrel, akárhogy próbálkoznak, az egész kaland elején, egy új bolygón találják magukat. 

A PC-sek esetében megoldás lehet a mentések szerkesztése, ehhez itt található segítség. A PlayStation 4-esek egyelőre kénytelenek a Hello Gamesre várni. Valószínűleg gyorsan jön majd megoldás, akinél fellépett a probléma, pár napot bírjon ki játék nélkül. Figyeljük a fejleményeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)