Hirdetés

No Man's Sky - több mint 50 ezren játszottak egyszerre a frissítés után PC-n

|

Rekordot ugyan nem döntött, de sokkal jobban teljesít a játék, mint eddig

Hirdetés

Újra hatalmas a hype a No Man's Sky körül. Tegnap hivatalosan is elindult a rengeteg tartalommal és javítással megpakolt No Man's Sky NEXT, a játék pedig ennek köszönhetően újra népszerűvé vált.

Hirdetés

A játék nagyon jól teljesít eddig PC-n a Steam adatai szerint. Jelenleg az eladási listák élén áll (ehhez mondjuk az 50%-os leárazás is közrejátszott), és a tegnapi csúcson közel 54 ezer játékos kalandozott egyszerre a No Man's Sky világában. A Steam Charts adatai alapján hatalmas volt az ugrás, a NEXT indulása előtt nagyjából legfeljebb kétezren játszottak egyszerre.

Ez az adat persze nem is közelíti meg a 2016-os debütálást, amikor több mint 200 ezren vágtak bele egy időben a játékba, viszont sokkal jobb teljesítmény, mint a tavaly nyári frissítés esetén. A 2017-es Atlas Rises is megmozgatta a rajongókat, de az egyszerre a játékban lévő emberek száma a 20 ezret sem érte el.

Ti már próbáltátok a No Man's Sky NEXT-et?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)