Hirdetés

No Man’s Sky - az Arkham Knighthoz hasonlítják a PC-s portot

|

Hiába csúsztatták el néhány nappal a megjelenést, a PC-s port nem lett hibátlan, aminek most a játékosok isszák meg a levét.

Hirdetés

A PC-n tegnap elrajtoló No Man's Sky-jal a szerverek élesítését követően egyidőben több mint 212 ezer játékos játszott Steamen, amivel minden idők egyik legjobb rajtját tudhatja magának a Hello Games. Sajnos ezek a játékosok nem voltak maradéktalanul boldogok.

Bár mostanra sikerült elérni a vegyes értékelést, az első pár ezer Steam review között még alig lehetett olyat találni, ami ne ócsárolta volna a játékot. A vásárlók elsősorban technikai problémákra panaszkodnak, amelyek még a combosabb gépeken is ellehetetlenítik a felfedezést.

Bár a PS4-es változat egész szépen fut, PC-n még egy GTX1080-at is képes megizzasztani a játék, így gyakran minden ok nélkül is leesik az fps szám. Bármilyen beállítást módosítsunk is, újra kell indítanunk a játékot, de egy Alt-Tab után is ez a járható út általában.

Az akadozások, fagyogatások és fps-droppok orvoslására már érkezett egy patch, de még mindig nem tökéletes a helyzet. Remélhetőleg a Hello Games rövid időn belül ki tudja kalapálni a játékot, különben a vártnál is megosztóbb lesz a No Man's Sky.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)