Hirdetés

No Man's Sky - végre konzolon is 1080p-ben és 60 fps-sel fut

|

A legújabb frissítéssel az újdonságok mellett PS4 Pro támogatás is került a játékba. Sokat javult a játék teljesítménye.

Hirdetés

A No Man's Sky legújabb, 1.20-as verziószámú frissítése a második nagyobb update, ami eddig megjelent a játékhoz. A Path Finder update viszont nem csak új tartalommal és feature-ökkel van tele, hanem PS4 Pro támogatással is megtoldja a játékot. A Digital Foundry kollégái természetesen azonnal rápörögtek a témára, és az új videójukban meg is nézhetjük, hogyan használja ki a játék az extra kapacitást.

A Digital Foundry tesztje alapján a No Man's Sky alapvetően elég jól teljesít a PS4 Prón: ha full HD felbontásban toljuk a játékot, akkor hibátlanul tartja a 60fps-t. Sajnos ha feltoljuk 4K-ra, akkor már nem lesz ilyen szerencsénk, mert ezen a felbontáson már nem sikerül ilyen stabilan tartani a sebességet, és igazából jobban jártak volna a fejlesztők, ha inkább limitálják a framerate-et.

Összességében ettől függetlenül nagyon szép a játék az új hardveren és mindenképpen érdemes letölteni a frissítést, már csak a rengeteg újítás miatt is. Nektek hogy tetszik a Path Finder update?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)