Hirdetés

No Man's Sky: Synthesis - rajongói kéréseket teljesít a nyolcadik ingyenes frissítés

|

Ugyan nem változtatja meg az élményt annyira, mint a Beyond, de így is örömmel fogadjuk.

Hirdetés

A Hello Games szakadatlanul dolgozik a No Man's Sky bővítésén, és egyelőre nem tervezik magára hagyni a játékot. Mivel még a nagyobb kiegészítők is ingyenesek voltak, rejtély, hogy honnan folyik be pénz a csapathoz, de amíg ők megélnek, mi nem bánjuk, hogy nem kell fizetnünk az extra tartalmakért.

Hirdetés

A Synthesis Update leginkább minőséget javít, régóta kért változtatásokat léptet életbe. A holnap megjelenő frissítést követően használhatunk több multi-toolt, egy gombnyomásra egyenesíthetjük ki vagy állíthatjuk vissza a talajt, VR-ban lovagolhatunk, és az Exocraftok belső nézetes használata a VR-osok és nem VR-osok számára egyaránt lehetővé válik.

Lesz még hordozható finomító, gyors átöltözés, VR-os fotómód, eladhatjuk nem használt hajóinkat, a levegőben is újratölthetjük a jetpacket, jobbá válik az inventorykezelés, szebb lesz az űrtérkép, és új elemek jelennek meg bázisépítésnél. Ez még csak egy része a változtatásoknak, a többiről itt olvashattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)