Hirdetés

No Man's Sky: The Abyss - kísérteties kalandokra visz a következő frissítés

|

Már a jövő héten megjelenik, és a szezonhoz illeszkedve a rémisztő dolgok kerülnek előtérbe.

Hirdetés

A NEXT frissítés megjelenése után az egyik első dolog, amit az ember önhibájából megtanulhatott, hogy a Whispering Eggeket nem szabad piszkálni. A No Man's Sky alapvetően nem egy ijesztő játék, de elég hamar átértékelődnek a dolgok, amikor nehezen legyőzhető, fura földönkívüliek támadnak minden irányból.

Hirdetés

Nem tudni még, a Biological Horroroknak lesz-e bármi szerepe a The Abyssben, de egyelőre ők a játék legijesztőbb elemei (korábban a magány volt, de azt már a NEXT többé-kevésbé megoldotta). Azon túl, hogy a félelmetesebb elemek lesznek a középpontban, nem árult el mást a Hello Games a jövő hét folyamán élesedő frissítésről, de látva, amit a csapat az elmúlt hetekben tett, ezt is izgatottan várjuk. 

Ahogy bármi kiderül, szólni fogunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)