Hirdetés

No Man's Sky - új faj és portálok jönnek az új frissítésben?

|

Egy ARG-t szervezett a fejlesztőcsapat No Man's Sky még meglévő rajongóinak, akik felfedték az ébredő titánok titkait és úgy tűnik azt is, milyen újdonságokat hoz majd az 1.3-as frissítés.

Hirdetés

Egy ideje teaseli már a Hello Games a No Man's Sky következő frissítését, de most már tényleg úgy tűnik, hogy az ARG vége felé járunk. A korábbi dokumentumok után két, kifejezetten árulkodó screenshot is a rajongók kezébe került, amik két feature-t sejtetnek.

Hirdetés

Mivel az egyik korábbi feladat megoldása a "Portals" szó volt, nem tudunk nem arra gondolni, hogy az alábbi épület közepén tátongó lyuk egy térkapu helye, amit az előtérben látható kis kezelőfelülettel tudunk megnyitni. De egy másik kép is nyilvánosságra került, ami pedig nagyon úgy tűnik, hogy a No Man's Sky legújabb megismerhető idegen faját ábrázolja. A készítők persze nem erősítették még meg, hogy milyen új tartalmak érkeznek az 1.3-as frissítésben, vagy későbbi patchekkel, de minden bizonnyal erre is hamarosan sor kerül.

Ti milyen új feature bekerülése után adnátok még egy esélyt a No Man's Skynak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)