Hirdetés

No Man's Sky - augusztusban jön a következő nagy frissítés?

|

A rajongók megfejtették a Waking Titan címen indult ARG-t, és egy érdekes dokumentumot találtak.

Hirdetés

A No Man's Sky közössége az elmúlt időszakot azzal töltötte, hogy a Waking Titan című ARG oldalon fejtegette a fejtörőket és kódokat. Úgy néz ki, hogy sikeresek voltak a próbálkozások, mert a tömegnyi absztrakt rejtvény alatt egy beszédes PDF dokumentum rejtőzött.

Az anyag szerint a "Project Waking Titan augusztusban készül el". Ez nagyon úgy hangzik, mintha az 1.3-as frissítés augusztusban jelenne meg. Tartalom tekintetében annyit kaptunk, hogy felfedezhetünk majd egy "ismerős univerzumot", bármit is jelentsen ez.

Az 1.1 és 1.2-es frissítések rengeteg tartalommal toldották meg a sokat kritizált játékot. Egy ilyen ARG után már csak azt reméljük, hogy egy még azoknál is nagyobb csomag jön majd. Aki még nem látta volna a Waking Titan-t, az nézzen rá a weboldalára.

Ti visszanéztek majd a No Man's Sky-ba?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)