Hirdetés

No Man's Sky béta - ne dőlj be, átverés

|

Ha valahol olyan oldalra találtok, ami No Man's Sky bétakulcsokat ígér, gyorsan zárjátok be - figyelmeztet a Hello Games.

Hirdetés

A No Man's Sky megjelenés ugyan idén esedékes, de a Hello Games egyelőre nem szolgált sem megjelenési dátummal, sem bármi olyan információval, ami egy esetleges bétatesztre utalna.

Sőt, tavaly decemberben kimondottan tagadták, hogy Early Accessel vagy bétával készülnének, ennél többet pedig nem tehetnek annak érdekében, hogy megakadályozzák az átveréseket. Egy rutinos gamer tudja, hogy egy ilyen nagy felhajtás övezte játéknál a fejlesztők rendesen világgá kürtölnék, ha lehetőség van a kipróbálásra, és érdemes nektek is mindig körültekintőnek lenni. Biztosak lehettek benne, hogy ha a No Man's Sky-ból valamiért mégis lesz béta, szólni fogunk. 

Addig akárki akármit mond, csak a véretek, pénzetek, személyes adataitok kellenek neki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)