Hirdetés

No Man's Sky - hamarosan komoly változások jönnek a többjátékos rész kapcsán

|

A Hello Games leleplezte, hogy mi mindent tartogat a játékosok számára a következő frissítés.

Hirdetés

A fejlesztők nagyon igyekeznek visszaszerezni a játékosok bizalmát, miután egészen szörnyű állapotban volt a No Man's Sky a megjelenésekor. Azóta szerencsére sokat javult a helyzet, és a srácok folyamatosan hozzák az újdonságokat a közösség számára, és most a legújabb terveikről is beszéltek egy kicsit.

Hirdetés

A játék következő fejezete a Beyond nevet viseli, és ismét számos dolgot fog megváltoztatni az űrkalandban. A Hello Games most egy hivatalos bejegyzésben ismertette velünk a frissítés egyik nagy újdonságát, a No Man's Sky Online-t. Ez az apróság alaposan felturbózza a játék mostani többjátékos részét, és olyan változásokat hoz, ami eddig soha nem látott módon hozza össze a játékosokat, illetve sok jól felismerhető online elemet tartalmaz majd. Ám a fejlesztők továbbra sem tekintenek MMO-ként a játékukra, így nem kell előfizetés, mikrotranzakciók sem lesznek, és minden jelenlegi játékos ingyen fejest ugorhat a mókába.

A csapat saját elmondása szerint az eddigi legambiciózusabb fejezetük lesz a Beyond, ami tulajdonképpen három fontos változtatást gyúr össze egyetlen nagy frissítéssé. Ezek közül az egyik a már előbb említett No Man's Sky Online lesz, de a másik kettőről egyelőre még nem tudunk túl sok mindent, úgyhogy várjuk a további bejelentéseket. Valószínűleg az elkövetkezendő hónapokban meg is kapjuk az újabb részleteket, hiszen a tervek szerint valamikor nyáron fog megérkezni a Beyond.

Szerintetek megfelelő tartalmakat gyárt a Hello Games a játékhoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)