Hirdetés

Több fajt fedeztek fel a No Man’s Sky-ban, mint a Földön

|

A No Man's Sky univerzuma hatalmas, minden bolygó tele véletlenszerűen generált lényekkel, így csak idő kérdése volt, hogy mikor fedeznek fel több fajt, mint ami a mi egyetlen bolygónkon van - de hogy mindez egy nap alatt megtörtént, az a készítőket is meglepte.

Hirdetés

A rajongók gyorsan haladnak a játék világának felfedezésével, amit jól mutat az is, hogy már az első napon sikerült két játékosnak megtalálnia egymást, amit Sean Murray saját bevallása szerint -a játék nagy világa miatt - csak sokkal későbbre vártak.

A Twitterén azonban a játékosok egy másik hatalmas teljesítményére is felhívta a figyelmet: a No Man's Sky-ban már az első nap 10 millió fajt fedeztek fel, ami több, mint a Földön élő fajok száma (utóbbit nagyjából 8,7 millióra becsülik a kutatók).

A játék jutalmazza is az új fajok felfedezését, azok regisztrálása egy biztos pénzforrás lehet a felfedezők számára. Nagy bónusz jár például azért, ha egy bolygón minden egyes élőlényt megtalálunk és katalogizálunk. KingGothalion streamer is ezt a jutalmat akarta megszerezni, ami végül egy két órás eredménytelen keresgélést jelentett, végig élő adásban. Mikor pedig már-már feladta, véletlenül sikerült megtalálnia az utolsó állatot: nekünk pedig szerencsére megmaradt videón a fantasztikus pillanat, amikor ez megtörténik.

A játék másik fontos eleme, hogy az általunk megtalált fajokat és bolygókat el is tudjuk nevezni. Természetesen ezzel a mozzanattal a legtöbb játékost már meg is nyerik, és sorra születnek a viccesebbnél viccesebb nevek. Már a játék megjelenése előtt megjelent például a Planet McPlanety Face bolygó, és teret kapnak a kevésbé kreatív, de megmosolyogtató fajok is, mint a your mum lol (emlékezzünk meg Paca Hurka Úr névre keresztelt hasonló szörnyetegéről is).

Igazán vicces eredménye annak van, hogyha a No Man's Sky random lénygenerátorának hiányosságai találkoznak egy humoros játékossal: így született meg például a Swagasaurus Rex.

Nektek mi volt a legviccesebb lény, amivel eddig találkoztatok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)