Hirdetés

No Man's Sky - a fizetős DLC-k sincsenek kizárva

|

Bár Sean Murray korábban azt nyilatkozta, hogy szeretnék a játékot ingyenes frissítésekkel életben tartani, elképzelhetőnek tartja, hogy bizonyos dolgokért mégiscsak pénzt kérnek majd.

Hirdetés

A No Man's Sky már most is az év egyik legmegosztóbb játéka, és ezen valószínűleg nem sokat segít majd a Hello Gamest alapító Sean Murray Daily Starnak adott interjúja sem.

"Elképzelhető, hogy a jövőben valamilyen okból egy új funkciót egyszerűen nem tudunk úgy bevezetni, hogy ne kérnénk érte pénzt."

- mondta Murray, aki beismerte, talán kicsit naiv volt azt sugallni a játékosoknak, hogy a megjelenést követően csak ingyenes csomagok lesznek. Az már biztos, hogy a jövőben bekerül a bázisépítés lehetősége és hatalmas űrhajókat is vezethetünk majd, ezek megjelenési dátumát azonban egyelőre nem ismerjük. A csapat viszont megígérte, hogy hamarosan érkezik egy méretes patch ami "nagyon boldoggá" teszi majd a játékosokat.

"Ha valaki PVP-t, városépítést, civilizációk kibontakozását és teherhajókat várt, nos, a No Man's Sky nem erről szól. Idővel persze simán lehet, hogy a frissítésekkel ezek is a játék szerves részét képezik majd." - tette hozzá a dizájner.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)