Hirdetés

Gameplay videóval jelentkezett a No Man's Sky fejlesztőinek újdonsága

|

Végre belenézhetünk a Hello Games új kalandjának játékmenetébe.

Hirdetés

Miközben folyamatosan frissítik a No Man's Sky-t, a Hello Games dolgozik egy kisebb projekten is, amely egy az érzelmeinkre ható, varázslatos indie kaland lesz The Last Campfire néven. Nemrég a Nintendo Indie World streamje során kaptunk némi kedvcsinálót hozzá, most azonban először nézhetünk bele a játékmenetbe is, méghozzá fejlesztői kommentár kíséretében.

Hirdetés

A játék vezető dizájnere, Steven Burgess vezet végig minket ezen a közel ötperces gameplay videón (a The Last Campfire kezdetén), amelynek keretében megismerkedhetünk a történet főhősével, megtapasztalhatjuk a játék hangulatát és ízelítőt kapunk a puzzle-ökből is, bár túl sokat még nem mutattak meg. 

Az továbbra sem tudni, hogy mikor jelenik meg a The Last Campfire, de PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre egyaránt várjuk. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)