Hirdetés

No Man's Sky gameplay - végre kiderült, hogy mi mindent csinálhatunk majd

|

Sokak számára még mindig nem világos, hogy vajon mit is kell csinálni majd a No Man's Sky-ban. Most a Hello Games alapítója egy 18 perces gameplay videóban beszél a lehetőségekről.

Hirdetés

A No Man's Sky-ról egyelőre csak annyit tudunk biztosan, hogy nagy. De tényleg nagy. Nagyon nagy. Szóval nagy

Viszont ez alapvetően azért kicsit kevés, a játékosok nagy részének szüksége van valamiféle célra, mert bizony a végtelen világűrben való bolyongás is el tud unalmasodni. A Hello Games alapítója, Sean Murray meglátogatta az IGN.com csapatatát és egy új No Man's Sky kommentáros gameplay videó keretében mesél arról, hogy mi mindent csinálhatunk majd a játékban.

Kiderült, hogy a játék procedurálisan generálja majd a fegyvereket és a hajókat is, ezért több százezer variációval találkozhatunk majd. Murray sok érdekességet osztott meg a játékosokkal a játékmenettel és a különleges világgal kapcsolatban, ráadásul végre egy kicsivel többet is láthatunk a No Man's Sky világából.

Nektek hogy tetszik a No Man's Sky

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)