Hirdetés

No Man's Sky - a végtelenbe és tovább (új képekkel)

|

Az impresszív trailer után sem szeretné a Hello Games, hogy elfelejtsük a No Man's Sky-t az E3-as tűzijáték közepette.

Hirdetés

A No Man's Sky elég ambiciózus projekt, és ha azt vesszük alapul, hogy a Hello Gamesnél összesen négy programozó dolgozik, még egy jó darabig eltart majd, míg elkészül a szabad felfedezésre alapuló sci-fi játék. Addig is, akinek nem volt elég az éjszakai E3-as Sony-előadáson látott trailer, annak akad még egy-két érdekesség, amit a fejlesztők küldtek el nekünk közleményükben.

A trailerből lőtt screenshotokon (a galériában) kereshetünk apró részleteket, amit egy megállított YouTube-videó elmosódott képén nem valószínű, hogy észrevennénk. Ezzel kapcsolatosan a játékot Los Angelesben is prezentáló Sean Murray elmondta, hogy a showra készített videó felvétele volt az egyik első alkalom, hogy a fejlesztők maguk is kipróbálhatták a játékot jelenlegi állapotában.

Emellett újraindították a játék hivatalos weboldalát is, ahol a játékról szóló különböző híreket és anyagokat a fejlesztőkre jellemző nagyon brit stílusban is elolvashatjátok. Amíg az urak és az egy darab hölgy pötyögik a No Man's Sky kódját, mi vágyódunk a háttérben kirajzolódó bolygókra...

Sci-fi rajongók, várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)