Hirdetés

Tényleg késik a No Man's Sky

|

A nemrég érkezett pletykák úgy néz ki, hogy nem voltak alaptalanok. Már hivatalos megerősítést kapott a késésről szóló infó.

Hirdetés

A Sony hivatalosan is megerősítette, hogy a No Man's Sky sajnos csúszni fog egy kicsit, de szerencsére olyan sok késésről nincs szó. Még a nyáron fel lehet majd fedezni a nagy sötétség titkait.

A Hello Games közleményéből kiderült, hogy a játék már meglehetősen jól áll, de néhány funkció még nem tökéletes, és még kis időre van szükségük a fényezéshez.

"A játék tényleg összeállt végre, és ez egy hatalmas megkönnyebbülés. Ahogy ülünk és játsszuk minden nap, és ahogy figyelem a tesztereinket végre nyugodtan izgatott lehetek a játék miatt. Ez most tényleg megtörténik."

"Ahogy közeledünk a megjelenéshez sajnos rá kellett jönnünk, hogy néhány fontos apróság még csiszolásra szorul. Meg kellett hoznom a nehéz döntést, és el kellett tolnom néhány héttel a megjelenést, hogy tényleg egy különleges élményt szállíthassunk le."

Sean Murray nyilatkozata alapján tehát hivatalos, hogy a június 21-es megjelenés helyett augusztus 10-én kapjuk majd kézhez a játékot. Ennyit azért még kibírunk nem?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)