Hirdetés

No Man's Sky - egy játékos lenyűgöző koncerttermet épített

|

Több mint egy évébe telt mindent beszerezni hozzá és megépíteni, de a végeredménynek még a való életen is a csodájára járnánk.

Hirdetés

A No Man's Sky eleinte nem sok szórakozási lehetőséget tartogatott a játékosok számára, azonban az évek során, a rendszeres frissítésekkel és folyamatosan érkező új funkciókkal és tartalmakkal egész jó kis játékot varázsoltak belőle a fejlesztők. A körülötte kialakult közösség rengeteg kreatív projektet megvalósított benne, de a most bemutatott koncertterem tényleg kiemelkedő teljesítmény.

Hirdetés

A NeedRed nevű felhasználó a héten töltött fel egy videót a YouTube-csatornájára, amiben bemutatja, hogy milyen impozáns létesítményt alkotott. A pazar koncertteremben minden benne van, amire a való életben is számítanánk egy hasonló épülettől; van egy hatalmas színpad, speciálisan kialakított mennyezet, remek fények, és egy két szintes, nagyjából ezer férőhelyes nézőtér. Itt tudjátok megnézni, hogy mit alkotott a műkedvelő játékos:

Az infrastruktúra részletessége rendesen kihat a framerate-re, de a rövid videóban azért így is láthatjuk, hogy ez nem egy délután alatt megvalósítható projekt. Az alkotói elmondták, hogy nagyjából tavaly nyár óta dolgoznak azon, hogy megcsinálják az épületet. Megemeljük űrsisakunkat a kitartásuk és kreativitásuk előtt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)