Hirdetés

No Man's Sky - nem minden platformon érhető el a multiplayer

|

Elrajtolt a No Man's Sky NEXT, amely temérdek tartalommal és javítással varázsol új játékot a Hello Games projektjéből, de a multi egyelőre nem mindenhol működik.

Hirdetés

Multiplayert és rengeteg újítást hozott magával a No Man's Sky eddigi legnagyobb frissítése, a NEXT, azonban a többjátékos mókát egyelőre még nem mindenki élvezheti felhőtlenül. 

Hirdetés

PlayStation 4-en és Steamen gondtalanul elrajtolt a No Man's Sky NEXT minden újdonsága, azonban azok, akiknek a DRM-mentes, GOG-os változat van meg a játékból, még nem kapták meg a multiplayert a frissítéssel együtt. A GOG.com és a Hello Games közleményben tisztázta a helyzetet, miszerint a multis komponenset leszámítva minden más megjelent erre a platformra, és valamikor később pótolni fogják ezt a hiányosságot is.

A GOG fórumon közölt posztból az is kiderült, hogy mivel egy kis, független stúdióról van szó, ezért hatalmas technikai kihívást jelent számukra a több platformra való fejlesztés, ez vezetett végül a késéshez. De egyesítették erejüket a GOG.com csapatával, hogy minél előbb elhozhassák a teljes multiplayer élményt a GOG Galaxy platformra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)