Hirdetés

A No Man's Sky galaxisában épült újjá a Notre-Dame

|

Egy kifejezetten látványos NMS épületekkel foglalkozó rajongó úgy döntött, hogy következő projektjének a párizsi székesegyházat választja.

Hirdetés

Ugyan a No Man's Skyban elkészült Notre-Dame közel sem annyira részletesen van kidolgozva, mint az Assassin's Creed Unityben (amit még mindig ingyen beszerezhettek), de ettől még nem kevésbé örömteli a létezése.

Hirdetés

A virtuális katedrális felépítéséért egy 258100 nevű reddit felhasználó felelt, aki egyébként a múltban már összedobott olyan apróságokat, mint a Super Mario 64 kastélya. A Notre-Dame felépítése nagyjából 5 órányi munkájába került. Elmondása szerint a jelenlegi verzió csak egy durva váz, amihez idővel szeretne majd többet hozzáadni, már ha a No Man's Sky fejlesztői valaha megemelik a 2000 darabos építési limitet.

Ha megkeresnétek az épületet, akkor az alkotó Imgur albumában megtaláljátok a szükséges koordinátákat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)