Hirdetés

No Man's Sky - újabb nagy frissítés közeleg?

|

A rajongók máris elkezdtek azon agyalni, hogy vajon mit jelenthetnek a nemrég megjelent nyomok a játék jövőjére nézve.

Hirdetés

A No Man's Sky játékosai nem először találkoznak az ARG-vel, ugyanis a Hello Games hányatott sorsú alkotásának 1.3-as frissítését is egy hasonló móka vezette fel tavaly. Most pedig ismét itt a Waking Titan, ami megint fontos részleteket tartalmazhat egy későbbi patch kapcsán.

Hirdetés

Ezúttal nem csak az ARG hivatalos oldalán és a különféle internetes fórumokon követhetjük nyomon a Waking Titan alakulását, feltűnt már néhány valódi Atlas Pass is.

A következő frissítés elméletileg az 1.4-es lesz, de vannak olyanok, akik szerint ez hamarosan már meg is érkezhet, és előfordulhat, hogy a Waking Titan már az 1.5-ös frissítésre vonatkozik. Olyan elméleteket is lehet hallani, hogy a későbbiekben még egyedibb karaktereket csinálhatunk magunknak a játékban.

Ha ti is beszállnátok a mókába, akkor keressétek fel az ezzel foglalkozó Wiki-oldalt, ahol elég részletesen le van írva, hogy áll jelenleg az ARG.

Ti milyen újdonságokat látnátok szívesen a No Man's Sky-ban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)