Hirdetés

No More Room In Hell - frissül a poklunk

|

Új tartalommal egészül ki a modból önálló játékká avanzsált zombis őrület, a No More Room in Hell.

Hirdetés

A kooperatív zombis lövölde, a No More Room in Hell egy meglehetősen elismert Half-Life 2 modként kezdte a pályafutását, hogy aztán önálló formában, ingyenesen elérhető módon feszegesse tovább a műfaj tabuit a Steamen, azóta is stabil játékosbázist magáénak tudva. Ha pedig valaki még esetleg nem tartozik ebbe a bázisba, annak most érdemes beleugrani, mert új tartalmakkal frissül fel a játék.

Az új update kapásból hoz 3 új pályát a játékba, melyek a Brooklyn, a Cleopas és a Zephyr neveket kapták, valamint egy új, Midwest nevű survival pálya is bekerül a játékba. Az új helyszínek persze mit sem érnének új hősök nélkül, úgyhogy ezekkel együtt bemutatkozik a sokatmondó nevű Butcher, Badass és Roje.

Ami viszont ezeknél is érdekesebb, hogy kibővülnek a nehézségi szintek egy "casual" móddal is. Ez a mód abban tér el a megszokottól, hogy egy kicsit lazítja a játék a gyeplőt a respawn korlátain, valamint mindenki egy melee fegyverrel kezd. A játékosok bármikor ki- és beléphetnek, illetve a respawn mindig a társak mellett történik, ezzel is egy kicsit stresszmentesebbé téve a játékot.

Aki részletesebben is szeretné megvizsgálni az update tartalmát, annak irány a játék weboldala. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)