Hirdetés

No One Lives Forever - remake készül?

|

Lehet, hogy nem kell már sokat várnunk Cate Archer visszatérésére; a fejlesztők hamarosan híreket hoznak. Jöhet végre a No One Lives Forever remake?

Hirdetés

2000-ben kezdődött a No One Lives Forever sorozat, amiből az első rész után egy folytatás, és az előzményeket részletező spin-off, a Contract: J.A.C.K. született.

Akármilyen sikeres is volt, akárhányan választották is az év játékának, sajnos immáron több mint tíz éve semmi hír egy folytatásról, és a remake-ről is tavaly hallottunk először, amikor a jogok a Night Dive Studioshoz kerültek. A kiadó most újra kidugta a fejét, egy a napokban készült interjúban elárulták, hogy hamarosan „érdekes információkkal jelentkeznek”, viszont „nem olyanokkal, amikben mindenki reménykedik”. Ez minket csak méginkább kíváncsivá tett; vajon arra gondoltak, hogy mindenki egy folytatásra vágyik, és félnek, hogy egy remake csalódást okozna? Vagy talán lesz remake, de csak mobil készülékekre? Meglátjuk, most már tényleg ideje, hogy valamit mondjanak, és megerősítsenek minket abban, hogy nem csak ülnek a jogokon, ha már nagy küzdelmek árán sikerült megszerezni azokat.

Ti mit szeretnétek a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)