Hirdetés

Mi történik, ha megöljük Makarovot a No Russian küldetés elején?

|

Egy videós kipróbálta, mi történik, ha a Call of Duty: Modern Warfare 2 legendás missziójában egy kicsit megváltoztatja a dolgok menetét.

Hirdetés

A tavalyi Call of Duty-ban az Infinity Ward ismét mert bátor lenni, a kampány során láthattunk pár egészen kényelmetlen pillanatot. A szériában ezelőtt utoljára a Modern Warfare 2 No Russian küldetése volt igazán hatásos - pláne azok számára, akik csak riadtan kísérték figyelemmel az eseményeket, és próbáltak azon agyalni, hogyan vonhatnák ki magukat az egészből.

Hirdetés

Hivatalosan nem lehet Makarovék ellen fordulni, nem mészárolhatjuk le társainkat, hogy megmentsük a civilek életét. Generalkidd azonban némi ügyeskedéssel megoldotta, hogy ne legyenek sebezhetetlenek a terroristák, így már a misszió kezdetén leölte őket. Sajnos az első csoportnyi civil mindenképp elhullik, de később sokan életben maradnak. Problémát okoz, hogy társak hiányában néhány ajtó nem nyílik ki, de ezt noclippel sikerült áthidalni, viszont a végén nem érkezik meg a mentő, így külön parancs nélkül nem lehet továbbhaladni. Mindezt megnézhetitek alább a videóban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)