Hirdetés

No Trace megjelenés - újabb lopakodós akciójáték jön

|

Nagy dobásra készül az újonc Square Mountain stúdió - rögtön első projektjükben akarják ötvözni több játék legjobb elemeit.

Hirdetés

A brit Square Mountain fejlesztőcsapat debütáló projektjéről, a No Trace-ről még nem tudtunk meg sokat a játékmenettel kapcsolatban, de a nemrég megjelent trailerből már látható, hogy igazi klasszikusokból merítettek ötleteket.

A No Trace-t egyelőre nehéz behatárolni, de a fejlesztők megfogalmazásában egy "top-down stealth/assassination" játékról van szó. Első ránézésre olyan, mintha a Hitman lopakodós játékmenetét keresztezték volna a Hotline Miami brutalitásával és fegyverarzenáljával. A trailer megnézése után még eszünkbe juthat a tavaly piacra dobott Volume stílusa és színvilága is. Ha ezeknek a kiváló játékoknak a legjobb tulajdonságait sikeresen tudják összegyúrni valami újjá, akkor nagy sikerek várhatnak az újonc fejlesztőcsapatra.

A Square Mountain az ütős látvány mellett még véletlenszerűen generált NPC-ket, hatalmas fegyver- és kütyüarzenált ígér. Egy-egy küldetés többféle módon is kivitelezhető lesz, ebben pedig úgynevezett Inspection mód segíti majd a játékost, ami az időt megállítva elemzi a környezetet.

A játék várhatóan 2016 utolsó negyedévében érkezik, a legutóbbi információ szerint kizárólag PC-re.

Titeket meggyőzött a hangulatos trailer?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)