Hirdetés

Nocsak, új Resident Evil multiplayer játék érkezik, rövidesen zárt béta is indul

|

Mondjuk az újgenerációs konzoltulajoknak érdemesebb visszafogottabb lelkesedéssel várni a rövidesen lelepleződő projektet.

Hirdetés

A Capcom egy bejelentésre váró Resident Evil játékához indított jelentkezést annak zárt bétájára - mint azt a hivatalos oldal is írja, ezzel is megünnepelvén a franchise 25. évfordulóját.

Multiplayer akciócímről lenne szó 4-től 6 játékosig, a béta viszont csak előző generációs konzolokra szól, jóllehet, PlayStation 5-tel és Xbox Series X|S-szel is bele lehet vágni a mókába a visszafelé kompatibilitásnak hála. Regisztrálni magyar idő szerint egészen január 25. 15:59-ig lehet, maga a béta pedig január 28-i és 29-i kezdésekkel fog zajlani.

Hirdetés

Mást nem igazán tudni a szóban forgó projektről, legalábbis egyelőre, de a Capcom azt ígéri, hogy a január 21-i Resident Evil Showcase-ükön többet is elárulnak majd róla. Ekkor számíthatunk többek közt a Resident Evil Village játékmenetének bemutatójára, illetve más izgalmakra is, ezekről itt írtunk bővebben.

A Resistance után tényleg kell nekünk még egy előző generációs, többjátékos Resident Evil? Írjátok meg kommentben!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)