Hirdetés

Női játékosok az NHL 12-ben

|

A mai naptól érhető el az Egyesült Államokban az idén esedékes NHL epizód, melyben (egy 14 éves lánynak köszönhetően) már női játékosokkal is játszhatunk.

Hirdetés

 

Történt ugyanis, hogy a 14 éves buffaloi Lexi Peters megelégelte, hogy az NHL szériában nem lehet hölgy karaktert kreálni, majd írt egy levelet Peter Moore-nak, az EA Sports főnökének.

A levélben nehezményezte és igazságtalannak találta a világ női jégkorongjátékosaival szemben, hogy kihagyták az opciót. Moore továbbította a levelet Dacid Littmannek, aki ezt felhívásnak vette, és rájött, hogy kétség kívül vannak jégkorong rajongó hölgyek világszerte, és mindenképp be kell rakniuk a női karakter kreálásának lehetőséget az NHL 12-be. Ha ez nem lenne elég, az alap női karakter Lexiről lett mintázva. Az NHL 12 szeptember 9-én jelent meg Európában.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)