Hirdetés

Nézd meg te is, ahogy Nolan North és Troy Baker lefagynak a The Last of Us bevezető részén!

|

A szinkronszínészek együtt ülik végig azt az érzelmi darálót, amit a The Last of Us első 20 perce kínál. Ezek a srácok sem bírták a strapát.

Hirdetés

Troy Baker és Nolan North indítottak tavaly egy YouTube csatornát, ahol együtt tolnak végig retro címeket. Ugyan a Retro Replay profiljába kevéssé illik bele a The Last of Us, a színészek úgy döntöttek, hogy csak nekiülnek, ha már közeleg a második rész.

Hirdetés

A pároshoz ezúttal Hana Hayes is társult, aki Joel lányának szinkronhangja. Rajta kívül még Baker szerepelt a játékban, és bár ő egy fontosabb szereplőt játszik, úgy tűnik, hogy még neki sem volt fogalma a sztori bizonyos pillanatairól. A kamera előtt előtt ülő hármasból ketten sírva fakadtak.

A nyitójelenetek után egyébként a színészek egy tanulságos beszélgetést folytatnak arról, hogy hova is kell nyúlnia egy színésznek az ilyen érzelmileg súlyos jelenetek megszólaltatásához. Minden szempontból érdekes ez a Let's Play.

A végigjátszás további epizódjai keddenként fognak befutni, úgyhogy érdemes lesz visszanéznie azoknak, akiket érdekel a szinkronszínészek kalandja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)