Hirdetés

NOLF 2 demó! Ízelítő!

|

A Monolith a Fox Interactive, valamint a Sierra jóvoltából, akár máris kipróbálhatod a No One Lives Forever 2-t! A játszható bemutatóban egy pályát próbálhatunk ki. Cate Archer-re ezúttal Akron-ban, Ohai államban támadnak különféle ninja harcosok, miközben egy bőszült tornádó is az életünkre tör! Elég izginek ígérkezik, így mindenki próbálja ki, aki teheti! Sajnos egyelőre csak a FilePlanet-ről lehet leszedni, de amint lehet, felteszem a mi szerverünkre is (egyelőre mindenki ezt tölti, így elég nehéz hozzájutni...). A játékról bővebben itt olvashatsz. Update: Szóval valójában egy technológiai bemutatóról van szó, mellyel valóban lehet játszani, ám koránt sem nyújt annyi élményt, mint a teljes game... Alant megszemlélhetsz néhány képet is belőle:

[NO ONE LIVES FOREVER 2 TEASER - 50,26MB]

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)