Hirdetés

Nőni fog a Resident Evil 2 gépigénye

|

Egy hamarosan érkező patch miatt a Resident Evil 2 remake már nem fog elfutni olyan gépeken, amiken ma még igen.

Hirdetés

Miközben izgatottan várjuk, hogy a Capcom a napokban még többet mutasson a Resident Evil 4 remake-jéből, érdemes lehet újra végigjátszani a második és harmadik rész remake-jét - most egészen olcsón kaphatók a Steam leárazásának keretében.

Ugyanakkor azok, akik régebbi operációs rendszert és videokártyát használnak, jobban teszik, ha sietnek, ugyanis hamarosan érkezik egy patch, ami megnöveli a gépigényt.

Hirdetés

A frissítés ray tracing effekteket is hoz és összességében szebbé teszi a játékot, de ennek az az ára, hogy bizonyos Windows-változatok és videokártyák már nem lesznek támogatottak. Amint a patch élesedik, kötelező lesz legalább Windows 10-et használni, nem lesz elegendő a DirectX 11, valamint az Nvidia GeForce GTX 760 és az AMD Radeon R7 260x sem - minimum GeForce GTX 960 és Radeon RX 460 fog kelleni. Aki érintett, frissítsen rendszert és hardvert mihamarabb.

A Resident Evil 2, 3, és 7 látványa PC-n és konzolon egyaránt szebbé válik hamarosan egy a játékokat Xbox Series X|S-hez és PlayStation 5-höz optimalizáló, valamint a PC-s élményt fokozni hivatott javítás megjelenését követően.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)