Hirdetés

Norman Reedus és Hideo Kojima már tervezik a következő közös projektjüket

|

A Death Stranding után a színész várhatóan egy újabb Kojima-játékban is szerepelni fog.

Hirdetés

A Death Stranding megjelenését követően is tartja egymással a kapcsolatot Norman Reedus és Hideo Kojima. Sőt úgy tűnik, hogy színész a Kojima Productions következő alkotásában is szerepelni fog. Reedus a WIRED egyik legújabb videójában válaszolt gyakori rajongói kérdésekre, amelyek természetesen érintették a Kojimával való munkásságát is.

Hirdetés

A színész alapvetően a The Walking Dead legújabb évadát népszerűsíti a legutóbbi interjúkkal, viszont nagyon szívesen beszél a Death Strandingről és a játékokhoz kapcsolódó kérdésekről is.  szóban forgó interjúban említi, hogy Kojimával már beszélnek további projektekről, és halványan utal egy lehetséges Death Stranding DLC megjelenésére is. Nézzétek meg ti is a videót alább (akit csak a játékkal kapcsolatos kérdés érdekel, tekerjen 4:20-hoz).

Ti milyen Kojima-alkotásban látnátok újra szívesen Norman Reedust?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)